Barion Pixel

Menü

Asszertív Tréning

Camino Mesék: 40 nap Fisterrában

Asszertív Tréning Szerző: Jekkel Orsolya
Tréner, coach, egyetemi óraadó, utazó

35 nap és 640 megtett kilométer után megérkeztem Fisterrába. Akkor még azt hittem, hogy ez az utam vége, csak később jöttem rá, hogy akkor kezdődött el igazán az én Caminóm (utam).

Eredetileg úgy terveztem, hogy egy hetet maradok ott, végül 40 nap lett belőle. Háromszor módosítottam a repülőjegyemet hazafelé, mindig azt éreztem, hogy még van dolgom ott, még nem végeztem.

Az El-Caminón való elindulás eredetileg 2021 januárjában fordult meg a fejemben, mert az egyetlen kiútnak gondoltam az akkori számomra kilátástalannak tűnő helyzetemből. Végül 2022 januárban vettem meg a repülőjegyet májusi indulással, akkor már azért, hogy megünnepeljem azt, hogy sikerült felállnom. Miután megvolt az indulás dátuma, minden megváltozott, elhittem, hogy minden, amit addig szeretnék megcsinálni, sikerül és egymás után értem el a céljaimat.

Az úttal az ünneplés mellett célom volt még a komfort zónám tágítása, a fizikai teljesítőképességem határainak feszegetése és a rugalmasságom fejlesztése. Ez utóbbi olyan jól sikerült, hogy idő hiányában és részben szándékosan, a felkészülésem az útra a rendszeres gyaloglásban, a bepakolásban, a repülőjegy és az első két napi szállás lefoglalásában kimerült.

Azt tudtam, hogy az út körülbelül 800 km lesz, de hogy pontosan hol megy, azt nem.

Azt tudtam, hogy Párizsban száll le a gépem, de hogy abba a hosszú nevű városba (Saint-Jean-Pied-de-Port, a francia út kiindulási pontja) milyen módon fogok eljutni, azt nem.

Azt tudtam, hogy a következő 2 hétben mikor lesz online megbeszélésem, de azt, hogy az elején 1,5 km lesz a szintkülönbség 25 km-en keresztül, azt nem.

Azt tudtam, hogy a vízhólyagok veszélyt jelenthetnek,  de azt, hogy a  sántikálás 1,5 héten keresztül, milyen hatással lesz rám lelkileg, azt nem.

Azt tudtam, hogy lesznek hullámvölgyek, de azt, hogy 280 km után a legfőbb vágyam az lesz,  hogy hazajöjjek, azt nem.

A Camino Mesék gondolata Finisterrében fogalmazódott meg bennem. Egyrészt többen kérdezték, hogy mit tanultam az úton, miben változtam? Az Út (Camino) számomra ott kezdődtt el, ezért erre a kérdésre válaszolni egy hosszabb folyamat. Másrészt sok olyan emberrel találkoztam, akik nagy hatással voltak rám, úgy gondolom, hogy a sajátom mellett az ő történetük is megérdemel egy-egy Mesét.

 
Tízmilliószoros akció!
 
Ma 2023.06.04-én Tízmiliószoros van, ezért azok számára, akik a mai napon jelentkeznek a 06.11-ei vagy 06.24-ei Camino Tréningre a részvételi díj 16 990 Ft helyett 10 000 Ft* 🎁 
 

*A kedvezmény érvényesülésének feltétele: 1. A regisztráció során a megjegyzés rovatban #tízmilliószorosakció/Mese feltüntetése. 2. Részvételi díj beérkezése 06.06. 24:00-ig.

*A kedvezmény azok számára is érvényes, akik már jelentkeztek és megkapták a számlát. Ebben az esetben a kedvezmény feltétele: utalás elindítása a mai napon.

 
 
Camino Tréning:
 
"Minden fejben dől el"- tartja a mondás, ez igaz a sikerre is. Ha valóban és mélyen legbelül is elhiszem, hogy sikeres leszek, akkor tudok igazán hatékony lenni.
 

A Camino (spanyol:út) tréningen elindulunk azon a belső önismereti úton, amely támogatja azt, hogy a résztvevők megtanulják a sikert olyan mélyen kódolni saját magukban, hogy ez egy kétséget kizáró tényként határozza meg minden gondolatukat, érzésüket és tevékenységüket.

 

Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni, a tréningen lebontjuk azokat a negatív feltételezéseket, hiteket, elvárásokat, melyek elterelik az ember figyelmét a valóban fontos dolgokról. Ha ezeket lerakjuk, akkor tudunk felszabadultan, teljes erőnkkel és figyelmünkkel a célunkra fókuszálni és ezáltal lehetünk sikeresek.

 

Mindenkinek lehetősége nyílik, hogy szembenézzen azokkal a belső és külső konfliktusokkal, amelyek idő és energia rabló tényezőként az útjában állnak és megtanulunk saját magunk erőforrásává válni.

 

A tréning fő témakörei a múlt pozitív erőforrássá alakítása, az önbizalom, az önszeretet és az önmagunkba vetett hit megszilárdítása.

 

A tréning segít abban, hogy mindenki a megtalálja a saját útját. 
 
Indulj el! Buen Camino!  ????

Camino Tréning I.

Camino Tréning II.

A fenti dátumok után a tréningek várhatóan ősszel folytatódnak, ismét elindulok egy Caminón. ????

Kövessen Instagramon!

Camino Mesék:

Hamarosan új Mesét írok. Ha szeretne értesülni róla, iratkozzon fel hírlevelünkre!

A hírlevélben az új Tudástár cikkekről, Mesékről és Eseményekről értesítjük Önöket, akkor küldünk hírlevelet, ha valóban van mondanivalónk.

Küldés