Barion Pixel

Menü

A coaching egy kreatív tervezőműhely, élményterápia, fordítószemüveg. Abban segít, hogy a kliens élete regényét úgy írja át, hogy azt öröm legyen lapozni, olvasni és érdemes legyen benne a főhősnek lenni. - Sudár Györgyi

Akkor tudunk jól működni, ha megtaláljuk az egyensúlyt és különbséget tudunk tenni az érzéseink és gondalataink között.

A coachingot Sudár Györgyitől tanultam, a képzésen az érző működésmód került előtérbe. 10 éves tréneri tapasztalatom pedig a gondolkodó oldalamat erősítette.
A coaching során abban tudom támogatni az ügyfeleimet, hogy kialakítsák ezt az egyensúlyt és mindkét oldalról megközelítve találják meg a megoldást az elakadásokra, problémákra.
Az általam megalkotott TETTSZ modellt is alkalmazva Tudatosítjuk a helyzeteket, Elfogadjuk a kiindulási pontot, megnézzük, hogy mit lehet Tanulni belőle, Teszteljük, hogy amit tanultunk, az működik-e és amennyiben igen, akkor Szokássá  alakítjuk. Azokat várom coachingra, akik szeretnének végigmenni ezen a folyamaton, és szembenéző módon megtalálni a megoldásokat az őket foglalkoztató kérdésekre, elakadásokra. Az egyik mottóm a „Könnyen és egyszerűen”, a legegyenesebb utat választva, válhat mindenki számára valósággá.