Barion Pixel

Menü

Esemény leírása

A részvétel feltétele a Camino Tréning I. 

 
"Minden fejben dől el"- tartja a mondás, ez igaz a sikerre is. Ha valóban és mélyen legbelül is elhiszem, hogy sikeres leszek, akkor tudok az igazán fontos dolgokra koncentrálni.
 
A Camino (spanyol:út) tréningen elindulunk azon a belső önismereti úton, amely támogatja azt, hogy a résztvevők megtanulják a céljaikat olyan mélyen kódolni saját magukban, hogy ez egy minden kétséget kizáró tényként határozza meg az összes gondolatukat, érzésüket és tevékenységüket.
 
Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni, a tréningen lebontjuk azokat a negatív feltételezéseket, hiteket, elvárásokat, melyek elterelik az ember figyelmét a valóban fontos dolgokról. Ha ezeket elengedjuk, akkor tudunk felszabadultan, teljes erőnkkel és figyelmünkkel a célunkra fókuszálni és ezáltal lehetünk sikeresek.
 
Mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy szembenézzen azokkal a belső és külső konfliktusokkal, amelyek idő és energia rabló tényezőként az útjában állnak és megtanulunk saját magunk erőforrásává válni.
 
Főbb témakörök: a múltunk pozitív erőforrássá alakítása, az önbizalmunk, az önszeretetünk és az önmagunkba vetett hit megszilárdítása.
 
A tréning segít abban, hogy mindenki a megtalálja a saját útját. 
 
Indulj el! Buen Camino! ????

Tréner: Jekkel Orsolya (Szakmai tapasztalatom, Caminóm)

A Camino Tréningen olyan gyakorlatok segítségével erősítjük a résztvevők önbizalmát, önszeretetét, önbecsülését és fordítjuk a múltjukat pozitív erőforrássá, melyeket a 12 éves szakmai életutam során sajátítottam el és magamon is rendszeresen alkalmazok.

Helyszín: Kéked, Zajgó Közösségi Szállás

A 207 főt számláló falu, Borsod vármegye északi, a Zempléni-hegység északnyugati szélén helyezkedik el, a szlovák határ közelében, nem messze a Hernádtól, a folyó bal parti oldalán. Különálló településrésze Felsőkéked, mely a központjától csaknem másfél kilométerre északra helyezkedik el, már egészen a határ közelében.

A vármegyeszékhely Miskolctól közúton 76 kilométerre északkeletre található; a két legközelebbi város Gönc és Pálháza.

 

Szállás:

  • 8 000 Ft/fő/éj. 4 db 5 ágyas szoba, közös fürdőszobával. (2-3 fő/szoba)

Utazás: Telekocsi, tömegközlekedéssel Hidasnémetiig, onnan telekocsi a helyszínre vagy autóval egyénileg.

Étkezés: Rendelés, közös és egyéni főzés.

Képek a helyszínről:

 


Időpont: 2023.10.27-10.29.
Maximum résztvevői létszám: 12 fő
Szabad helyeink száma: 4 fő
Részvételi díj: 19 990 * Ft

* 19 990 Ft/nap 3 nap: 59 700 Ft

**Bevezető ár.

**Az eseményen való részvételt az utalás megérkezése biztosítja.

***Több kedvezményes ajánlat egymással nem vonható össze.

Helyszín: 3899 Kéked, Fő utca 54. [ térkép ]


Az 2013. évi LXVII. felnőttképzési törvény 2/A §-a alapján 2020. július 1-től a felnőttképzők cégeknek, így nekünk is, adatszolgáltatási kötelezettségünk van a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR), ezért kérjük az alábbi információkat: legmagasabb iskolai végzettség, név, születési név, anyja neve, születési ország, születési hely, születési idő, magyarországi lakcímmel nem rendelkező nem magyar állampolgár. A törvény célja, hogy egyrészt információt kapjon a felnőttképzők tevékenységéről, másrészt nyilván tartsa az állampolgárok képzéseken való részvételét és igazolást küldjön nekik a részvételről, ami akár egy önéletrajzba is beírható. Köszönjük az együttműködést!

Camino Mesék:

Hamarosan új tréninget hirdetünk meg. Ha szeretne értesülni róla, iratkozzon fel hírlevelünkre!

A hírlevélben az új Tudástár cikkekről, Mesékről és Eseményekről értesítjük Önöket, akkor küldünk hírlevelet, ha valóban van mondanivalónk.

Küldés