Barion Pixel

Menü

Esemény leírása

Előfordult-e már Veled, hogy a pénzügyeid területén „megégetted” Magad, vagy volt-e olyan, hogy – utólag derült ki - rossz tanácsot kaptál? Miért fogadtad el?

Érezted-e már azt, hogy nem te magad, hanem a fejedben lévő (sokszor téves) feltételezések, hiedelmek, a körülötted lévő fontos személyektől kapott minták határozták meg a pénzügyi döntéseidet, s érdemes lenne ezeket felülvizsgálni? 

Tudod-e, hogy hogy fogod megoldani fontos jövőbeli pénzügyi feladataidat (pl. nyaralás, gépkocsi, vagy lakásvásárlás, gyermekeid taníttatása, nyugdíjas korodban miből fogsz élni)?

Mit gondolsz arról, hogy kinek a felelőssége a Te saját pénzügyeid kezelése?

A pénzügyi tudatosság II. workshopot azok számára szervezzük, akik:

  • arra vágynak, hogy minél nagyobb döntési szabadságuk legyen a saját pénzügyeiket illetően,
  • szeretnék tudatosítani erősségeiket és fejlesztendő területeiket a mindennapi pénzügyek kezelése területén
  • szeretnék tudatosítani a pénzhez fűződő attitűdjeiket, pénzkezelési szokásaikat, s tudatosítani azt, hogy mit kell megváltoztatniuk ezen a téren,
  •  szeretnének képet kapni arról, hogy mit jelent a pénzügyi intelligencia fogalma és hogyan lehet fejleszteni,
  • szeretnék átgondolni, hogy hogy lehet a "pénzügyi ragadozóikra szájkosarat tenni”, azaz a felesleges kiadásaiktól megszabadulni,
  • szeretnék az eddig kudarcos, vagy éppen átlagos pénzkezelési stílusukat sikeressé tenni?
  • egy gyakorlott tréner és egyben pénzügyi tanácsadó segítségével szívesen tanulnak másoktól.

A workshop segít abban, hogy sikeresebbé tegyük a pénzügyi életvitelünket, hogy mindenki a megtalálja a saját útját ezen a téren.

Tréner: Dr Mészáros Aranka (Szakmai tapasztalatom)


Időpont: 2023.06.25. 9:00-17:00
Maximum résztvevői létszám: 12 fő
Részvételi díj: 16 990 Ft* Ft

*Bevezető ár.

**Az eseményen való részvételt az utalás megérkezése biztosítja.

Több kedvezményes ajánlat egymással nem vonható össze.

Helyszín: 1065 Budapest, Révay u. 14. [ térkép ]


Az 2013. évi LXVII. felnőttképzési törvény 2/A §-a alapján 2020. július 1-től a felnőttképzők cégeknek, így nekünk is, adatszolgáltatási kötelezettségünk van a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR), ezért kérjük az alábbi információkat: legmagasabb iskolai végzettség, név, születési név, anyja neve, születési ország, születési hely, születési idő, magyarországi lakcímmel nem rendelkező nem magyar állampolgár. A törvény célja, hogy egyrészt információt kapjon a felnőttképzők tevékenységéről, másrészt nyilván tartsa az állampolgárok képzéseken való részvételét és igazolást küldjön nekik a részvételről, ami akár egy önéletrajzba is beírható. Köszönjük az együttműködést!

Camino Mesék:

Hamarosan új tréninget hirdetünk meg. Ha szeretne értesülni róla, iratkozzon fel hírlevelünkre!

A hírlevélben az új Tudástár cikkekről, Mesékről és Eseményekről értesítjük Önöket, akkor küldünk hírlevelet, ha valóban van mondanivalónk.

Küldés